THE BEST SIDE OF SANAL SUNUCU

The best Side of Sanal Sunucu

The best Side of Sanal Sunucu

Blog Article

Web hosting ve VPS sunucunun kendi içerisinde avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Paylaşımlı hostinglerde aynı sunucuda birden fazla kullanıcıya erişim sağlanırken; XCloud serverda her kullanıcı için ayrı sunucu açılabilir.

Güvenlik ve İzolasyon : Sunucu Kiralama hizmeti sunduğu sanallaştırma teknolojisi ile izolasyon sağlar ve veri kaybı riskini azaltır. VDS Sunucularda her sunucu ayrı disk, işlemci ve ram kaynaklarına sahiptir.

Administrator/Root erişimi ile kullanıcı kendi ayrıntılı kurulumları yapabilir. Yazılım ve uygulamaları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Bu yazıda, sanal sunucu ile fiziksel sunucu arasındaki temel farkları ve avantajlarını inceleyeceğiz.

VDS Sanal Sunucu Ne İşe Yarar ? VDS Sanal sunucu, kişisel bilgisayarınız ile yapabileceğiniz bir çOkay unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark bilgisayarınızda ekran kartı mevcut iken sanal sunucularda ekran kartı bulunmamaktadır.

Her kullanıcı, kendi sanal sunucusuna ait kaynaklara erişebilir ve bunları istediği gibi yapılandırabilir. VDS Sunucu fiziksel sunuculara göre daha esnek ve kolay yönetilebilir olması nedeniyle çoğu işletme tarafından sıklıkla tercih edilir.

Örnek verecek olursak; ordinary Net trafiğine sahip one hundred adet web sitesi için SSD Sunucu 8 dimensions yeterli gelebilir. Sunucu kapasitesi planlama konusunda müşteri temsilcilerimize canlı destek üzerinden veya Müşteri Destek Hattını arayarak danışabilirsiniz.

Maliyet Tasarrufu: Birden fazla kullanıcının aynı fiziksel sunucu üzerinde kaynakları paylaşması, maliyetleri azaltır.

Sunucu hizmetini deneyimlemek isteyen kullanıcılar için oluşturulmuştur. Aktif sunucularda veya 2. sunucu alımlarında kullanılamaz.

VDS’in kullanıcıları tarafından bilinir ki, sunucuları ana makinede bulunan diğer sunuculardan farklıdırlar. Bu şekilde kaynaklar yalnızca kullanıcıların isteklerine bağlı olarak kullanılmaktadır. VPS’teyse kaynaklar diğer kullanıcılar ile ortak şekilde kullanılmaktadır.

Ayrıca, sanal sunucu seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve fiziksel sunucu ile arasındaki farkları öğreneceksiniz. Sanal sunucuların sizin işletmeniz ya da web sitesiniz için doğru seçenek olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak bu rehberimizden faydalanabilirsiniz.

IHS Telekom Kiralık Linux Sunucu hizmetlerini tercih ettiğinizde işletim sistemi olarak açık kaynaklı Linux işletim altyapısıyla sunucunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz. Linux sanal sunucu hizmetiyle birlikte Ubuntu, Centos işletim sistemlerinden birini tercih edebilir, sunucu yönetiminizi linux tabanlı sunucu işletim read more sistemleri üzerinde kolayca yapabilirsiniz.

Tüm sunucu altyapısında tamamı %one hundred SSD disklerden oluşan barındırma mimarisi ile yüksek performans Yedekleme Seçenekleri

VPS server veya bilinen advertıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS sunucu ne işe yarar?

Report this page